De praktijk bestaat uit 3 erkende psychologen die ieder een bijkomende therapie-opleiding volgen. Iedere psycholoog/therapeut heeft op die manier zijn/haar eigen invalshoek en expertise om zo voor iedere cliënt de best mogelijke zorg te kunnen verlenen. Iedere persoon heeft immers andere verwachtingen en noden, ook in begeleiding en therapie.


Klinisch psycholoog

Psycholoog worden was iets dat ik van kinds af aan al wou. In 2017 studeerde ik af als master in de klinische psychologie aan Universiteit Gent. Sindsdien was ik actief als klinisch psycholoog voor (jong)volwassenen in groepspraktijken. In mei 2021 opende ik mijn eigen praktijk om me verder te kunnen ontplooien.

 

Ik volg verschillende bijkomende opleidingen en seminaries en school me continu bij aan de hand van de laatste literatuur. Ik werk via diverse therapeutische technieken en achtergronden om de beste zorg voor jou als persoon te kunnen bieden. 


Systeemtherapeut i.o.

Afwezig t.e.m. januari wegens zwangerschapsverlof.

Naomi

Erkenningsnummer psychologencommissie: 922118036

Vergunning klinisch psycholoog (visum FOD Volksgezondheid): 262888

Wannes

Gedragstherapeut i.o.

Klinisch psycholoog

In 2019 rondde ik mijn opleiding tot klinisch psycholoog af. Ik ben al heel lang geboeid in het (samen)werken met mensen, waardoor ik besloot om nadien nog de educatieve master in de gedragswetenschappen te volgen. Ik werk dan ook, naast mijn werk als klinisch psycholoog, als leerkracht in het secundair onderwijs.


Door middel van literatuur en bijkomende opleidingen probeer ik me zoveel mogelijk bij te scholen. Zo tracht ik mensen op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen binnen een therapeutische setting.


 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 951126760

Vergunning klinisch psycholoog (visum FOD Volksgezondheid): 201280Loes

Integratief therapeut i.o.

Klinisch psycholoog

In 2020 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de KU Leuven. Halftijds ben ik aan de slag in woonzorgcentrum De Liberteyt, waar ik zowel bewoners als hun familie begeleid.

Als zelfstandig therapeut focus ik mij op een breder publiek en kunnen volwassenen uit alle levensfasen en met een verscheidenheid aan hulpvragen bij mij terecht.


Ik werk voornamelijk met Acceptance en Commitment Therapie (ACT). Bij ACT ligt de focus niet enkel op de psychische problemen die de cliënt ervaart, maar ook op wat hij/zij waardevol vindt en hoe hij/zij zich ten volle kan ontplooien en oprechte voldoening kan halen uit het leven.

Ik vind het belangrijk om samen met een cliënt op zoek te gaan naar de therapeutische aanpak die best bij hen en hun hulpvraag aansluit.

 

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 962134550

Vergunning klinisch psycholoog (visum FOD Volksgezondheid): 327938